سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تأثیر بازی بر روی کودکان

آیا این بازی بر توسعه کودکان تاثیر می گذارد؟

بازی های کودکان و نوجوانان نقش مهمی در تمام سنین توسعه کودک ایفا می کنند و بر یادگیری و هوش کودک تاثیر می گذارد. در این مقاله، نقش بازی را در توسعه کودکان بررسی می کنیم.

تنوع در بازی های کودکان

کودکان، و همچنین بزرگسالان، هر کدام دارای توانایی های خاص هستند - از لحاظ جسمی و روان شناختی - در بازی های کودکان، یک ویژگی به نام تنوع بسیار زیاد است. کودکان به زودی قلب را بستند و به زودی فراموش می شوند. کاملا واضح است که همه بچه ها به همان شیوه بازی نمی کنند. تنوع در بازی های کودکان ممکن است به دلیل:

تفاوت های فردی، سطح سلامت، سطح توسعه فیزیکی و حرکتی، ضریب هوش، نوع جنسیت، نوع محیطی که در آن رشد، وضعیت اجتماعی و اقتصادی فاکتور جغرافیایی، میزان زمان آزاد و وضعیت بازی و اشیاء بازی است.

مزایا و تأثیر بازی بر توسعه کودکان نمی تواند نادیده گرفته شود. بازی های فعال فرزندتان را محدود نکنید، زیرا نه تنها مانع رشد ذهنی او نخواهد شد، بلکه توسعه فیزیکی خود را مختل می کند.

مزایای بازی برای کودکان:

بازی تخیل خود را تقویت می کند.

این بازی مهارت های اجتماعی خود را بهبود می بخشد.

این بازی رشد فیزیکی خود را افزایش می دهد.

این بازی به کودک کمک می کند تا هیجان را پرتاب کند.

نقش بازی در توسعه کودکان، مزایای بازی برای کودکان

اهمیت بازی برای کودکان

بازی می تواند شخصیت کودک را تحت تاثیر قرار دهد:

هنگامی که کودک به نیازهای غریزی خود منتهی می شود، مکانیزم های داخلی و خارجی خود را فعال می کنند، آن را به طور داخلی آرام می کند، تمرکز می کند و ذهن خود را فعال می کند و خلاقیت آن را بیان می کند.

راحتی کودک در حال انجام یک فرد سالم، خوش بینانه و پیشرفته است.هنگام تمرکز، او از قدرت برنامه ریزی و سیاست گذاری استفاده می کند. کودکان که یاد می گیرند تمرکز خواهند کرد در مدیران عالی و موفق رشد خواهند کرد.

با توجه به آن، راه حل های بلند مدت، متوسط ??و کوتاه مدت را به دست می آورد.

هر زمان که کودک به تنهایی بازی کند، او به طور مستقل زمان، کار و فرصت های خود را مدیریت می کند، و از آنجایی که او تکرار می کند و از تکرار خسته شده است، او سعی دارد راه های دیگری را برای بازی پیدا کند. .

 هنگامی که شما با دیگران بازی می کنید، همه چیز را از خانواده به روابط اجتماعی تلاش می کند، اما گاهی اوقات مادران محافظه کار به دلیل حواس های غیر ضروری، این تجربیات را مسدود می کنند.

رتباط بین بازی و توسعه فیزیکی و ذهنی کودکان، نقش اسباب بازی در توسعه کودکان

تأثیر بازی بر روی کودکان

به طور کلی، ما 3 نوع بازی داریم:

بازی فردی: کودک تنها تا 2 سال بازی می کند. او ساعت ها را با یکی از اندام یا اسباب بازی خود صرف می کند و به همتایان یا بزرگسالان نیاز ندارد. اغلب بازی های کودکان این سن تحقیق هستند.

این بدان معنی است که کودک در مورد بدنش و منطقه اطرافش در اطراف او بسیار کنجکاو است و کشف بخش های مختلف خانه و سرگرمی با دستگاه های مختلف که در گوشه های خانه برای او هستند، یک بازی است. مهم نیست که کودک را برای اکتشافات خود سرزنش نکنید تا کنجکاوی خود را سرکوب نکنید.

بازی موازی: از 2 تا 3 سال کودک بازی موازی. بازی موازی چنین است که دو کودک در فاصله 50 سانتی متر یا کمتر و بیشتر بازی همان بازی (به عنوان مثال، یک ماشین اسباب بازی).

گاهی اوقات آنها اسباب بازی ها را می بینند و مبادله می کنند، اما یک رابطه دیگر ندارد. آنها با هم بازی می کنند، بنابراین صحبت می کنند، اما با هم بازی نمی کنند.بازی دیگر در این سن یک بازی ساده با نمادها است. یعنی کودک مثلاً خیار را جلوی گوشش می گیرد و شروع می کند به صحبت کردن، انگار که آن خیار یک گوشی است و گاهی هم همین خیار را به گوش شما می برد و با صحبت در مورد آن به شما می گوید. این بازی های نمادین سرآغاز شکل گیری تخیل و خلاقیت است.

بازی اجتماعی: پس از 3 سالگی کودک با همسالان خود بازی می کند. در حین بازی دائماً با آنها ارتباط برقرار می کند و تنها در این سن کودک می تواند بازی های مشارکتی و گروهی انجام دهد و در حین بازی با مفاهیمی مانند تغییر و برد و باخت آشنا می شود.

به همین دلیل است که برای کودک در این سن داشتن همبازی مهم است. این همبازی چه برادر یا خواهر باشد یا دوست مهدکودک یا ...، کودک به آنها نیاز دارد. بنابراین از این سن باید شرایطی برای او فراهم شود که بتواند با همسالان خود ارتباط برقرار کند.

https://mihannovin.ir/نقش-اسباب-بازی-های-دخترانه-و-پسرانه-در-ک/


[ سه شنبه 01/1/30 ] [ 3:22 عصر ] [ ترنم ] [ نظرات () ]